onsdag den 19. november 2014

Når en eneboer får roomies

Okay, eneboer måske så meget sagt. Men jeg har trods alt boet alene i fire år, og værdsat mit privatliv rigtig meget (sagde hun, og lagde det på internettet).


I Irland har jeg fire roomies. Vi er alle studerende, vi deler køkken men har eget toilet og bad (Halle-fucking-lujah).
Siden sidst i august har jeg boet sammen med fire fremmede mennesker, ikke bare fremmede mennesker, men fremmede piger.

Når fire piger bor sammen, kan det hurtigt udvikle sig til helvede på jord, for let's face it: Vi har alle en bitch gemt dybt inde i os (min er aldrig helt gemt væk).


Men i vores lille lejlighed går det fint nok, vi klarer os sgu meget godt. Der er ikke så meget tøsefnidder og snakken i krogene. Næh ved os siger vi tingene som det er. Det har nemlig vist sig nødvendigt at gøre opmærksom på, at man altså erstatter ting, når man har ødelagt dem, især når det er fælles ejendele, eller andres ejendele.


Ligeledes har det været nødvendigt at gøre opmærksom på, at man selvfølgelig gør rent efter sig selv, og at man altså ikke (med vilje) efterlader for gammel mælk i et i forvejen propfyldt køleskab.
Faktisk, for at det ikke skal være løgn, er det også nødvendigt at gøre opmærksom på, at bare fordi wifi routeren befinder sig på ét værelse, så er det ikke ensbetydende med, at beboeren ejer lejlighedens wifi.


Og, I shit you not, det har også vist sig nødvendigt at gøre opmærksom på, at der ikke kommer nogen og gør rent efter os, og at vi altså selv skal vaske vores tøj, ligesom det ikke er videre smart at stege bacon i brødristeren eller bruge en saks som tang, Og nu vi er i gang, så er det ikke verdens bedste idé at opbevare kød i fryseren, i hvert fald ikke når man ikke pakker kødet ind, og nu skal afrime hele pisset, fordi man er 25 og aldrig har boet andre steder, end i de trygge omgivelser der er ens mors hjem.


Men altså, vi andre fire har det meget godt. 

2 kommentarer:

  1. Bacon i brødristeren? Kød i fryseren? RÅ kød i fryseren? Hoooold nu op. Lyder til at mine roomies (back in the days) var væsentlig mere logisk tænkende. Jøsses!

    SvarSlet
  2. Øh hold da op! Godt du kan opdrage dem lidt! :D

    SvarSlet