mandag den 23. juni 2014

Mandags-Hottie #19

Det er mandag og jeg er træt. Jeg har en eksamensopgave der skal skrives, en lejlighed der skal pakkes ned, og en ny afhængighed som skal plejes. For det er jo gået galt, det vidste jeg jo godt det ville. Jeg har skræmt livet af en togvogn fuld af mennesker, fordi Supernatural skræmte livet af mig (det er åbenbart ikke velset at skrige lidt i toget). Jeg har selvfølgelig også nydt godt af mange af de andre glæder, Netflix har at byde på.

Netop derfor er denne mandag ikke så slem, for jeg ved, jeg kommer til at slutte den i selskab med tre af mine yndlingsmænd - ja, tre styks; det lyder som starten på en tysk pornofilm, men bare rolig.. så vidt er det ikke kommet.. endnu.


Jeg har forelsket mig hovedkulds i tre mænd, eller to af dem er jeg nok nærmere besat af, den tredje har jeg kastet min ubetingede kærlighed over. Disse mænd har fået mig til at håbe på, at jeg ender med tre mandlige bofæller i Irland til september. Jeg taler selvfølgelig om Schmidt, Winston og Nick fra New Girl

Denne uges Mandags-Hottie er den hellige treenighed for mig i øjeblikket. Jeg er besat, og jeg kommer aldrig videre med mit liv. Jeg ved godt at de her mænd nok ikke er typisk Mandags-Hottie materiale, men de får æren alligevel. 

For nok er Schmidt en douchebag af dimensioner, en player og en smule paranoid/psykotisk/irriterende/indsæt-selv-flere, men han er også skøn.. og så siger han (en gang i mellem) hvad vi alle jeg tænker. Og inderst inde er han bare en vred gammel mand. Søde Winston.. Søde, søde Winston. Han er meget forvirret og frygteligt akavet når det kommer til kvinder, og livet generelt. Men altså, en mand med hans smil fortjener at være Mandags-Hottie, omend han deler pladsen med to andre; desuden har han forstået præcis hvad lørdage skal bruges til - og det fortjener credit.  Desuden er Winston inderst inde en kattedame, og det giver automatisk point i min bog.


Men min førsteplads går altså til Nick. En lidt slidt mand, der ikke ved hvad han vil med sit liv. En mand der træder forkert ret ofte. En mand der overhovedet ikke kan danse. En mand der skærer de grimmeste ansigter. En mand der bærer på ret meget irrationel vrede. En lidt slidt type faktisk; men åbenbart lige hvad jeg vil have.. For helvede da. Desuden: 
God Søndag, de damer. 

Ps. Næste mandag er Hottien en af jeres. Jeg har fået et par forslag, men jeg har ikke sat mig fast på noget endnu. Husk nu det skal være et hemmeligt/pinligt crush - ikke bare en fyr I synes er flot; gerne noget lidt pinligt. Find inspiration hos Miriam eller måske endda i ovenstående.  

4 kommentarer:

 1. Heldigvis går den besættelse over... Jeg var der... Længe, eller, tre dage! De har desværre kun første sæson af New Girl på Netflix - jeg var knust da jeg fandt ud af det! :o
  Jeg har et vildt crush på alle sammen, men må desværre også sige, at Nick er min all time favorite indenfor denne serie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Way ahead of ya: Sæson 2 er på den amerikanske, og så har jeg været et skarn, og har downloadet sæson 3 (som jeg næsten er færdig med) ;)

   Slet
  2. Så er jeg virkeligt bagude... Nu ved jeg da hvad der må gøres! Så skal jeg ikke se sæson 1 for tredje gang også ;)

   Slet
 2. Dine mandags-hottie indlæg er altså herlige! :D Jeg har også forelsket mig hovedkuls i alle tre mænd (og generelt bare den serie)!

  Jeg kom lige til at tænke på dig, da jeg så Instagram-profilen mydaywithleo, og derfor ville jeg lige smide en kommentar :)

  SvarSlet