mandag den 19. maj 2014

Mandags-Hottie #14

I forlængelse af mit indlæg om mærkelige søgeord, besluttede jeg mig for at google [Hot Mailman] og des lige, for på den måde at gøre denne uges Mandags-Hottie en lille smule aktuel. Men når man googler ting som ovenstående, og måske ikke er helt vågen mens man foretager denne google søgning, og måske endda stoppede lidt for sent, fordi der må da være noget på de allersidste sider, så er det, man pludselig ender på en ret sketchy side, og ser et ret sketchy klip som, nu hvor jeg tænker over det, godt kunne være hvad vedkommende ledte efter, da vedkommende lavede den google søgning, og så en-to-tre har du set porno på din praktikplads. For helvede.


Såeh, needless to say: Denne uges Mandags-Hottie er ikke et lækkert postbud, faktisk er han slet ikke et postbud - eller det kan da godt være, han har været det engang, men det er han ikke nu. 

Jeg kan ikke opfylde kravet om en aktuel mand, men jeg kan jo bare ty til min associationsleg, som jeg også er blevet ret glad for efterhånden. 

Mandags-Hottie - Jeg kan godt lide Robert Pattinson.
(Bedste leg nogensinde).

Denne uges Mandags-Hottie er altså Robert Pattinson. Det er ham, fordi han er skøn (jo han er), det er ham, fordi han er sjov. Det er ham, fordi han gør verden til et bedre sted (sammen med de andre Mandags-Hunks). Det er ham, fordi det har jeg bestemt.

Og fordi han siger ting som det her: "When you read the Twilight series, it's like saying 'Edward Cullen is so beautiful I creamed myself'. I mean every line is like that. He's the most ridiculous person who's so amazing at everything. I think a lot of actors tried to play that aspect. I just couldn't do it. And the more I read the script, the more I hated this guy, so that's how I played him, as a manic-depressive who hates himself. Plus, he's a 108-year old virgin, so there's clearly some issues there."

8 kommentarer:

 1. Jeg er ikke så meget fan, men altså.. De første to billeder duer ikke. Det kan være, de gemmer på noget godt... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smag og behag - jeg har altid været fan ;)

   Slet
 2. Altså jeg var ret vild med ham, da han var Cedric i Harry Potter, så er ganske ok med denne uges valg :D Og så har du ret i, at han er sjov! ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Humor gør rigtig meget godt for mænd!

   Slet
 3. Han er så tør. og nydelig at se på!

  SvarSlet
 4. Åååhr, Robert Pattinson! <3 Fik et pinligt Hollywood-crush på ham, da jeg så Twilight første gang - og der var jeg ligesom over 20, haha ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jeg også. Ingen skam i det! ;)

   Slet