mandag den 7. april 2014

Mandags-Hottie #8

Jeg ved ikke om det er de lyse morgener, dagene der bliver længere eller hvad det er, men pludselig har jeg ikke længere et indædt had til mandage. Eller, jeg ved jo godt hvad det er, det hænger unægtelig sammen med den tjans, jeg ganske frivilligt har påtaget mig. Mandag = nøgenhed, og jeg fucking elsker det. 

I fredags fik jeg endelig set Frozen, jeg ved godt, at jeg er voldsomt bagud, men nu er jeg i det mindste med igen. Jeg forelskede mig selvfølgelig lidt i den søde Kristof, og kom i den forbindelse til at tænke på mine helt tidlige 'forelskelser'. 

Hurtigt måtte jeg sande, at jeg i mange år gik rundt og var forelsket til op over begge ører i.. animationsfigurer. Lille Heidi kastede ganske enkelt al sin kærlighed på fiktionelle karakterer - og nu hvor jeg tænker over det, så gør jeg det stadig. 

Jeg vil ikke benægte min kærlighed til disney prinserne, for jeg vil vove at påstå, at vi alle har haft det sådan. I stedet vil jeg kåre, vores alle sammens disney prinser til ugens Mandags Hottie. Men fordi jeg er mig, har jeg selvfølgelig brugt tid på, at finde de beskidte versioner.God mandag! 

Og ja, jeg har lagt mærke til de ordentlige buler, de kære disney prinser er udstyret med - men det hører sig ganske enkelt et helt andet indlæg til. 

10 kommentarer:

 1. Hercules, Aladdin og "Uhyret" - Lige lovlig høj på gay-vibes, men det er okay, der skal jo være lidt til begge! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har endda skåret de værste fra - et par af dem var decideret gay-porn, nok skal der være lidt til alle, men jeg kan jo ikke markere bloggen som 'adult content' for et par disney figurer ;)

   Slet
 2. Wauw, ja. Buler o.o men det er nogle virkelig flotte billeder, egentlig. najs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er vildt gode egentlig, men bulerne. yikes!

   Slet
 3. De billeder er så mega awesome! Vi ved jo alle, at en piges første kærlighed var en Disney helt - og siden da, der er det kun gået ned af bakke... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver aldrig bedre end Disney.

   Slet
 4. Åh Heidi, hvem har ikke været bare lidt forelsket i en af prinserne?! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Man er mærkelig hvis man ikke har!

   Slet
 5. HAHAHAHA hvor er det sjovt :D:D:D:D
  har aldrig brudt mig om Kokoum, men nu tænker jeg alligevel - jeg ku godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha! Den tanke havde jeg også ;)

   Slet