fredag den 6. december 2013

Rollemodel, siger du?

Medina; jeg har aldrig været fan af din musik, men det er ikke det, det skal handle om i dag (hver sin smag og alt det der).

I dag vil jeg gerne fortælle dig, at jeg synes du er lidt af en respektløs gås. Det lyder måske lidt hårdt, men altså.. jeg kan se på din facebookside, at jeg vist ikke er den eneste.

I nat mistede verden et af de største og vigtigste mennesker i nyere tid (med nyere tid mener jeg 100 år tilbage - man er vel litterat). Nelson Mandela gik bort. De sociale medier eksploderede, Berlingske udgav den bedste og smukkeste nekrolog, alle fik chancen for at hylde manden en sidste gang, og det gjorde de - med flotte og velskrevne ord.

Og hvad fik du Medina? Tjo, du fik da chancen for at dele endnu et af dine selvfede selfies, hvor du flashede din chanel clutch og legede lidt i en elevator. Der er i og for sig intet i vejen med billedet, det er billedet sammen med teksten, jeg har et problem med.


Der er ikke noget der siger RIP ligeså godt som Chanel. 

Teksten har intet med billedet at gøre. Det er faktisk lidt usmageligt hvis du spørger mig. Og hvis det var fordi du ikke lige havde tid og mulighed for at finde et billede af manden, så burde du, i min optik, have udeladt et billede. Det er direkte respektløst og et skamløst forsøg på selvpromovering.

Det er muligt at jeg overreagerer en smule (det gør jeg nok), men jeg kan da heldigvis se, at jeg ikke er den eneste når jeg læser kommentarerne til billedet. Jeg overvejede om, jeg helt skulle udelade at kommentere på dette, men sådan er jeg ikke skruet sammen.

Jeg overvejede også, om du måske havde uploadet det forkerte billede, men det tror jeg ikke - jeg er muligvis forudindtaget på grund af allerede indgroet og umulig-at-ændre mening om dig.

Jeg efterlyser såmænd bare en smule situationsfornemmelse, jeg propper ikke janteloven ned over hovedet på dig; du har succes - FEDT! Men du har eddermame ingen situationsfornemmelse. Christ!

2 kommentarer:

  1. Jeg synes ikke du overreagere.. Tror seriøst ikke rigtig hun ved hvad Nelson står for. At blande ham sammen med det billede, er virkelig også respektløst i mine øjne.. Var selv virkelig harm over det, da jeg så det.. Giver ingen mening..

    SvarSlet
  2. Har det på samme måde. Decideret ulækkert gjort.

    SvarSlet