søndag den 27. oktober 2013

Svigermors drøm

Man kalder ham SødFyr20År. Han er vist egentlig 22, men 20 er sjovere. Han er sød, meget sød; nogen ville nok mene at han er for sød. Han er flot, som i virkelig flot; veltrænet og udstyret med fuck-me-now lines (du kender dem nok som Adonis-linier, men her i byen kalder man dem fuck-me-now lines, fordi, ja du gættede det, man bare tænker "fuck me now").

Mor, du skal ikke læse videre herfra.


Men SødFyr20År er en god dreng, en rigtig god dreng. Så selvom han smider sig i sengen ved siden af En, og kysser En indtil man får ondt i læberne, så er det ikke ensbetydende med, at Man har mindblowing sex resten af natten. Nej nej. Nogen gange vågner Man bare med virkelig ondt i læberne. 

Måske har Man endda haft fornøjelsen af hans læber tidligere, hvor han måske snavede En i gulvet, og løftede En op af væggen og kyssede lidt mere på En. Men SødFyr20År er meget forvirret og meget genert, og så må Man jo vente, give ham lidt tid. Man venter gerne (på trods af visse omstændigheder), for han har jo fuck-me-now lines. 

Man og En kan være hvem som helst, det behøver da ikke være mig, nej da. 
6 kommentarer:

 1. Jeg får åndenød af at læse indlægget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft åndenød lige siden.

   Slet
 2. Han lyder som en tease... Ud med ham. Hvis han ikke kan præstere, er han ikke det værd! (Kh Miriam, som ville give alt for et knald og derfor har no mercy.)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft samme tanke, men han er virkelig flot!

   Slet
 3. Åh, jeg løb ind i en kysser i lørdags, der er nu ikke noget som at kysse hele natten. På teenagermåden, med ømme læber og stort smil som resultatet..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har sgu også sin charme.

   Slet