tirsdag den 22. oktober 2013

Lad os bare råbe pik og skride

Når du kan se, at dine medstuderende er begyndt at få karakter for deres BA-projekt, og du har samme vejleder som dem, og du stadig ikke har fået karakter. Jeg dumper sikkert. Pik mand.

Når du skal til tandlæge i dag, og bor lige overfor din tandlæge, og ser en masse ulykkelige mennesker, der holder sig til kinden, og ligner nogen der er blevet udsat for tortur komme ud af døren. Pik mand.

Når du er håbløst bagud på studiet, fordi du bare ikke kan finde motivationen. Pik mand.

Når du er faldet i fælden, og har hentet Candy Crush Saga, og nu sidder fast, fordi man åbenbart skal hente "credits" fra sine facebook venner, men er for stolt og "jeg spiller da ikke Candy Crush"-agtig til at bede om hjælp. Pik mand.

Når din opvask bliver større og større, og du ikke engang kan overskue at vaske en enkelt kop, og nu har genbrugt en kop i tre dage, og er ret sikker på at det er pisse uhygiejnisk. Pik mand.

Når du bare gerne vil vaske dit sengetøj, men ikke ved om viceværten har nosset sig sammen til at fikse tørretumbleren, og du gider ikke tjekke det (igen), og stå tilbage med halvtørt sengetøj. Pik mand.

Når du bor lige overfor en restaurant der bruger urimelig meget hvidløg i maden, og du bare gerne vil lufte ud, men du vil også gerne lugte af shampoo i stedet for hvidløg. Pik mand.

Når du bare gerne vil tage et semester i udlandet og i praktik i udlandet, men overhovedet ikke kan overskue at planlægge pisset. Pik mand.

Når du bare gerne vil skrive, men ordene ikke kan komme ordentligt ud. Pik mand.

Når du bare gerne vil rejse langt langt væk i et lille stykke tid, men du ikke har nogen penge. Pik mand.

Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik Pik.

Pik.     
6 kommentarer:

 1. Pik
  (ville havde skrevet øv, men pik virkede mere passende)

  SvarSlet
 2. :D Staaaakels Heidi! Det skal nok gå alt sammen! Og du sender bare alle de Candy Crush ting du vil til mig, jeg er nemlig også kommet til at spille det (hovsa!)...

  SvarSlet
  Svar
  1. Pas på hvad du siger, det tager bare overhånd ;)

   Slet
 3. Hurra! Og pik, for helvede!

  SvarSlet