mandag den 20. maj 2013

Når Heidi griller..

... Så laver hun salaten. Hun dækker bordet. Hun lægger kødet frem på bakkerne, og hun smider kartofler i ovnen og steger lidt champignon.

Hun bærer kødet ud til mor/bror/hvem der nu end styrer grillen, og hun kigger lidt. Så tænker hun, lad mig da lige hjælpe lidt til, så hun griber tangen og vil hjælpe med at flytte pølserne, så der kan komme lidt mere gang i kullet. Hun kan konstatere at pølserne ikke er bagt nok, kogt nok, stegt nok, nej vent - grillet nok. Så hun skal have risten på igen, den taber hun selvfølgelig. Den rist hun lige har skrubbet. Så brænder hun sig lidt, da hun skal samle den op.

Heidi går tilbage i køkkenet, og bliver hurtigt enig med sig selv om, at når man ikke engang ved at en pølse bliver grillet, ikke bagt, kogt eller stegt, så er der nok en grund til at man altid laver salaten.

1 kommentar:

  1. hehehhe - Debbie laver også altid salaten og tilbehøret. Det sjove er så bare i denne sag, at Debbie faktisk har en grill... En Weber Grill endda. Men bruger Debbie den? Næ... Samler den støv? Ork ja. Verdens værste julegaveidé :-D

    SvarSlet