lørdag den 23. februar 2013

Ting der bare er top-nedern

Ja nedern, nedern er det bedste ord at bruge her.

1. Når din miniovn går i stykker. Eller når en del af din ovn knækker, så du nu kun kan tænde din ovn ved hjælp af en tang. En lyserød tang (courtesy of Momsi), den tang gør det udholdeligt at skulle tænde ovnen på den måde.

2. Når din nabo, eller en eller anden på samme gang som dig, bruger rocker meget hvidløg i sin mad, så der nu stinker af hvidløg på gangen, i din lejlighed, og lugten sidder fast i dit tøj og dit hår. Tak medkollegianer.

3. Når du ikke har mere måned for enden af dine penge, og nu lever af de ting der er i lejligheden (tak gud for et fyldt basislager), og derfor er blevet ufrivilligt vegetar i et par dage. (eller næsten, jeg fandt noget bacon i fryseren. SCORE!)

4. Når du er ved at komme dig over sygdom, og nu er frisk nok til ikke at blive i sengen hele dagen, men for sløj til at forlade lejligheden.

5. Når du har set den sæson af Criminal Minds de genudsender på kanal5 lige nu.

6. Når kollegiet har taget din, ja din, TV3+ og Zulu, og du nu er tvangsindlagt til at downloade en helvedes masse torrents.

7. Når du ikke har mere honning til din kamillete.

8. Når du bare gerne vil se NCIS, men signalet bliver ved med at ryge.

9. Når din computer, af uforklarlige årsager, bliver ved med at hoppe af nettet.

10. Når du ikke er mere guf i lejligheden, men bare gerne vil have chips (og chokolade, og matadormix, og is, og cashewnødder).Husk min giveaway, find den her.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar