søndag den 6. januar 2013

Keep the beer away!

Spontane byture er i min optik "The Shit!" Og netop en sådan bytur var jeg på igår. Efter en hård dag i udsalgsshoppingens tegn, besluttede T og jeg os for at tage i byen. Bevæbnet med ølbilletter og en tom pengepung, begav vi os ud i Odenses natteliv. Vi var enige om, at det ikke skulle være en vild bytur, men bare lidt hygge.

Adskillige timer og brugte ølbilletter senere, slæbte jeg min trætte (og gamle?) krop hjem, efter et smut på Rådhuskælderen. Fucking Rådhuskælderen. Det er der mændene der vil have et knald, giver det en sidste chance, dansegulvet er lidt "make-shift" og faktisk ikke eksisterende. Det er der øllene er billige og festen tit er på sit højeste. Det er der, det altid går galt.

T og jeg havde en fabelagtig bytur. Vi var kommet afsted med ens sko, og som øllet flød, syntes vi at det var federe og federe. Vi råbte seriøst: "Vi har venindesko på!"

Fucking Hell!

Det har resulteret i, so far, 4 vågne timer i dag. Et lykkeligt øjeblik, da jeg fandt ud af, at min cykel stadig stod hvor jeg havde efterladt den. Og adskillige sjove samtaler i dag, hvor jeg måtte forklare nattens fuldemands sms'er.

Fantastisk aften, nat og morgen. Det stak helt af, både for T og jeg. Næste gang skal vi have anstandsdame med - det er allerede besluttet. Nok er ølbilletter en god ting, men når man har masser af dem, og absolut ingen moral, så har man brug for en anstandsdame.

Men egentlig er jeg ligeglad, for jeg havde det fucking sjovt!

Ps. Vi brugte 65 kroner i det hele. Indgang og garderobe - resten blev klaret på ølbilletter. Hallelujah!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar