torsdag den 17. januar 2013

Den nye reklame fra Nike

Tiger Woods og Rory Mcllroy er blikfanget i Nikes nye reklame. Begge er golfspillere. Tiger Woods er gutten der har vundet næsten det hele, men han er mest kendt for at bolle udenom. Og det fatter jeg ikke. Selvfølgelig er jeg ikke fan af utroskab, men hvad har hans utroskab med hans golfspil at gøre? Ja, det medfører at nogle mennesker kigger lidt skævt til ham (men helt ærligt det er USA, de kigger allerede skævt til ham fordi han er sort), men den eneste grund til at "menig mand Amerika" reagerede sådan på hans utroskab, var da fordi medierne ikke ville lade den ligge. Tiger Woods burde være kendt for hans sport, og han har heldigvis fået oprejsning, og er nu igen "Tiger Woods, ham der er pisse god til golf".

Rory Mcllroy er i Danmark bedst kendt som Caroline Wozniackis kæreste. Men low and behold, han er også rocker god til golf. Han er det nye wonderchild indenfor golf, og derfor er det vel kun passende, at de er ham der står ved Tiger Woods' side i den nye Nike reklame.

Her får i den:


Ps. Jeg kan vel ikke være den eneste, der synes at Nike er et af de firmaer i verden, der har det absolut bedste slogan? Just do it, så simpelt, så godt, så rigtigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar