onsdag den 24. oktober 2012

Nye jakker

Titlen er faktisk en smule misvisende, for det er reelt kun en af jakkerne der er ny, jeg har bare glemt at vise jer de andre. Jeg har faktisk også lige købt en poncho, men jeg har ingen billeder af den, i hvert fald ikke i skrivende stund. men stol på mig når jeg siger, at den er virkelig lækker. og når alt kommer til alt, så er en poncho vel en poncho, min har rullekrave - behøver i et billede nu?

Anyways, de nye jakker.
Min mor og jeg er meget ens, og så når det kommer til shopping, ikke stilen (ÅH GUD NEJ), men hvad vi køber, jeg kender ingen der ejer så mange jakker, sko og tasker som min mor, det skulle da lige være mig selv. Det er fantastisk irriterende og ualmindeligt dejligt på én gang. For jeg har altid en jakke, en taske eller et par sko, men jeg har ikke plads, og tit glemmer jeg at jeg ejer en bestemt ting.

Men her er jakkerne:
(Se venligst bort fra bad hair, bad teeth, bad poses og bad make-up - de her billeder blev taget efter en laaang uge, og Momma-T (som legede fotograf), fik mig til at grine hele tiden) - (Og nåh ja, se også bort fra overdrevet brug af blitz, alle pærerne i min lejlighed (næsten) valgte at sætte ud samme dag, for sådan er mit liv!) 


Denne jakke er det nyeste køb. Den er fra herreafdelingen i Zara, og undskyld mig, men det der har aldrig været en large! - Men det mener de ved Zara, men de sælger jo også kun tøj til hipstertynde mænd. Anyways, jeg elsker thermojakkerne, dog ikke de moderne (til kvinder) plastik-jeg-er-lige-kommet-ud-af-stalden jakker.

Jeg har længe ønsket mig en varsity jakke, men på SU giver man ikke bare 800 kroner for en jakke, og da jeg absolut ville have skindærmer, var det det de kostede. Men ikke til ringridning i Aabenraa, der fandt jeg denne skønhed til 200 kroner.

Jeg er afhængig af ebay (og amazon). Jeg elsker at alt er forholdsvist billigt, og at forhandlerne også har brugere derinde. Jeg fandt denne jakke, som blev sendt fra Kina - og som, så vidt jeg kan forstå, ikke kommer til Danmark. Score!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar