tirsdag den 28. august 2012

Magic Mike

Se på de her smukke mænd, alle de her smukke mænd. Kig på dem, gør det nu. Du kan ikke lade være, og jeg er ret sikker på, at du scroller igennem de her billeder flere gange, og det er forståeligt nok.Nu har du sikkert kigget på billederne i flere minutter. Og nu vil jeg bede dig forestille dig, alle de her smukke (SMUKKE!) mænd i en og samme film. Det er næsten for godt til at være sandt, men det er sandt. Filmen hedder Magic Mike.

Jeg indrømmer gerne, at jeg bestilte billetter udelukkende på grund af castet (og mængden af halvnøgenhed) i denne film. Men filmen har så meget mere end det.
Det er ikke bare en film om strippere. Det er ikke bare en film om nøgenhed. Det er ikke bare en film om Channing Tatums mavemuskler.

Nej, filmen har så meget mere. Man kan nærmest kalde den et socialrealistisk drama (med nøgenhed og komedie smidt ind på de helt rigtige tidspunkter).

Channing Tatum er ikke bare en flot mand, han er en god skuespiller og et komisk talent.

I filmen møder vi Mike. En 30 år gammel mand, som prøver at starte en forretning, der handler med unikke, håndlavede møbler. Men det er dyrt at starte en sådan forretning, og Mike har en masse jobs ved siden af, bl.a. som stripper på klubben Exquisite.

Mike møder 19-årige Adam, en college-dropout, som prøver at finde sin vej i livet. Mike tager ham under sine vinger, og Adam vænner sig hurtigt til Mikes flomboyante livsstil.
Mens Adam synker længere og længere ind i Mikes verden, går det op for Mike, at det måske ikke er det bedste liv at leve - og han bakker stille og roligt ud - men det er sværere end han tror. For nok er det bi-jobs, og blot en måde at tjene penge på, men han har også forpligtelser, og føler at han er nødt til at passe på Adam.
Mike møder også Adams storesøster. Hun er omtrent samme alder som Mike, men er nået længere i sit liv, og sidder ikke fast i en verden, der bedst egner sig til forvirrede 19-årige knægte. Storesøsteren giver nok Mike det ultimative reality-check - og Mike bliver hurtigt meget fascineret af hende.

Men som nævnt, filmen har også en masse flotte mænd med. Og Matthew Mcconaghey er i fantastisk form til denne film - næsten for fantastisk, for manden er sgu da ved at blive halvgammel(!).

Alt i alt er det en rigtig god film, og den er så absolut pengene for en biografbillet værd. Jeg vil gerne se den igen, og jeg regner stækt med at købe den når den kommer på DVD. Hvis ikke andet, så for at se Channing Tatum glide halvnøgen hen ad gulvet, mens han flexer sine hofter på de helt rigtige tidpunkter. Puha!

(En anden ting, har i set Channing Tatums kæbeparti, altså sådan rigtig set det? For satan! Jeg har aldrig forstået manien med stærke kæber, men det gør jeg nu - BITCHES LOVE THE JAW!)

I får lige traileren også: (Og bonusinfo: Channing Tatum tjente tidligere til dagen og vejen som stripper, det er ikke løgn, så han ved hvad han laver - og han gør det godt!)Ingen kommentarer:

Send en kommentar